Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

17.12.2014

Hirviää hässäkkää ja muuta epämääräistä selittelyä

Tämähän tyssäsi jo heti ensialkuun hirveään kiireen ryysikseen! Ajatuksena oli ollut jo viimeisen viikon se että kertoisin enemmän rutiineistani, mutta jotenkin se ei nyt tunnu kovinkaan sopivalta, kun kaikki rutiinit on heitetty ikkunasta ulos niin ruokailujen, kuin salinkin osalta! :( Varmasti muillekin käy joskus näin, mutta on ihan kamalaa myöntää, etten ole käynyt salillakaan pariin viikkoon! Saati sitten ruokailut, ehei, täällä ollaan kaiken kaaoksen keskellä syöty silloin kun on ehditty, sitä mitä on ehditty.

Kaikkihan alkoi siitä, kun flunssan oireet alkoi tehdä tuloaan. Siihen loppui ruokahalu, ei ollut nälkä eikä tehnyt mieli syödä vaikka kuinka nosteli itseään niskasta takaisin ruotuun. Asiaanhan ei lainkaan auttanut se, että keikkareissuja pukkasi jos jonkinnäköistä, joka saa rytmit aina ihan päälaelleen. Lisäksi pari viimeistä viikkoa on koulussa ollut koeviikkoja; esseiden, raporttien ja kotitehtävien suloista ilotulitusta. Aaargh mikä hässäkkä täällä on ollut päällä! Eeeeiiikä siinä vielä kaikki! Jotta vapaa-aikaa ei olisi ollut liikaa näiden kaikkien hässäköiden keskellä, niin tulevan viikonlopun muutto pitää mielen virkeänä siinä pänttäämisen ohella. ;)

Laitanpa kaikille kohtalotovereille kuitenkin kuvakavalkaadia tästä langenneesta fitnesspupusta ja sen seikkailuista! Yritetään muistaa aina välillä, elämä on muutakin kuin fitnesstä, ja se tapahtuu sillä aikaa kun yrität sitä suunnitella. Joskus on vain hypättävä laineille ja yritettävä pysyä kyydissä - kyllä se tyven sieltä vielä jossain vaiheessa taas koittaa! ;)


Langennut fitnesspupu menossa kouluun pitämään esitelmää kymmensivuisesta raportistaan. 

Tunturissa tunnelmaa matikantehtäviin toi takkatuli ja jouluinen kahvimotti. Keikkareissussa koulutehtävät oli pakko suorittaa respan vahtivan silmän alla, ettei unimatti tule liian aikaisin kylään! :D Kyllä hätä keinot keksii, ja matikka on muutakin kuin kala! :P

Hetki ennen avaamista, ja hiljaiselta näyttää. Ei tosin kauhean kauaa! Tässä oli työpaikkani parin illan verran. 
Keikka-asua ja asenteen hakemista (lue: pöljäilyjä :D )

Tätä on kulunut PALJON! Tämän saannin suhteen viime viikonloppuna työpaikkani oli kiitettävä - työasemani kun oli sijoittunut n. 40cm:n päähän kahvinkeittimestä! ;)

Muuttohässäkkä lähti aivan lapasesta tuossa pakkaamista aloittaessa! 

Väsynyt opiskelija/muuttaja/työntekijä tarvitsee välillä hengähdystauon. Otama siis 2 energistä koiraa metsälenkille, ja katsotaan mitä tapahtuu! :D Huom! Kuvaa ottaessa ei vahingoitettu eläimiä eikä fitnesspupuja! 

Minä en edes tiedä mitä tästä vois sanoa... Suvilla väsyttää?! :D Mutta meininki pysyy hyvänä silti, siitä pidetään kiinni vaikka väkisin! Uusi mottoni on: Väsyneillä on hauskempaa, ja positiivisuus on päivän sana. 

Keikkareissuilla ei voinut hengähtää koulujutuista, vaan niinpä sitä istuttiin hotellin alakerrassa ravintolassa tekemässä taas yhtä raportin osaa ryhmätehtävään. Hyvin jaksaa! :)

Reissussa syödään sitä, mitä saadaan. Onneksi yhdessä reissussa pääsee nauttimaan Amarillon naminami-salaateista! :)

Ahkera ja tunnollinen opiskelja ostaa itselleen joululahjaksi uuden laskimen - tietysti sellaisen, jossa on pinkkiä, eihän se muuten olisi yhtään hauskaa! :) Se positiivisuus, ihmiset, se positiivisuus! ;)

Onneksi tänään kouluhommat helpotti taas tälle syksylle, joten pahimmat kiireet helpottanee jo muuton jälkeen! Leppoisampia päiviä odotellessa suunnittelen jo uutta blogautusta uuden vuoden kunniaksi - kun rutiineista otetaankin taas napakka ote ja harjoitellaan elämää samassa osoitteessa kuin se fitnesskolli/valmentaja/rakas jonka kanssa tasapainoillaan täällä kaaoksen keskellä. :) Glögilasista haaveillen, ja joulua haparoiden tavoitellen pakkailen loput kamani kasaan ja hengitän syvään! Pian nämä tyrskyt hellittää, joten sitä odotellessa koetan pysytellä kyydissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!