Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

25.5.2015

Berberi esiin! (Kondisfiilistelyä)

Sain J:tä heti viime postauksen jälkeen tiukkaa palautetta, ettei julkaisemani kuvat tehneet oikeutta sille, mikä livenä katsoen se kunto on. No nyt fiilistelin peilin ääressä ihan niinkö kunnon fitnessbabetsut tekkee, ja YLLÄRII!!!  Ihan ilman housuja! Tai no sellaiset kiltin tytön pöksyt nyt oli ihan häveliäisyyssyistä, mutta katsotaanpa mitä erilainen valaistus ja pienet asentomuutokset saa aikaan! (Onhan tämä jo ihan yleisesti tiedossa oleva fakta - kehonrakennus on illuusiolaji. ;) )

Kuvia on retusoitu pelkästään sen verran, että vastavalon aiheuttama pimeys kuvissa on valotettu että niistä näkee edes jotain! :D Muuta ei ole kuville tehty, enkä olis tehny vaikka ossaisinki. ;) Tässä se nyt on koko komeudessaan, meikäläisen berberi!






Siinäpä sitä sitten tälle kertaa ihan riittävästi. Joko mää nyt oon oikee fitnessbabetsu, ko on berberit sun muutki jo julkisessa esittelyssä? :P

Ylihuomenna postailen pikapostausta ja paljastan, mikä on se Suuri Salaisuus mitä oon hehkuttanut nyt enemmän tai vähemmän aiemmin. Pysykää kanavalla siis! 


1 kommentti:

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!