Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

14.5.2015

Neljän minuutin pikapostaus




Heippa rakkaat! :)

Ei, en ole unohtanut teitä, en ollenkaan! Täällä ollaan hahmoteltu hyvää, diippiä postausta, samaten diipa-daipa- postauksia ja kondispostausta ja ja ja.... Viikko enää dieettiä jäljellä ja reilu viikko enää ennen kevään suurinta ja siisteintä juttua niinkö EVÖR. Paljon siis on tulossa, mutta vielä pitäis kekkasta jostakin aikaa kirjoittaa ne! Miksei kukaan ole keksinyt sellaista sanelijaa joka kirjoittais puheen niin voisin sanella ne juttuni samalla kun vedän tuolla pitkin ja poikin!?

Mulla on ollut ihan sikakova loppukiri koulun ja opiskelujen kanssa lopputentteihin lukiessa ja niin edelleen, ja nyt viimein on nassu nostettu kirjasta! :) Eilen käytiin koirien kanssa kaatosadereissu metsään, jossa rämmittiin 1,5h ihan kunnon koiranilmalla! Olihan kivaa, ihan vaikka vaan sen takia, että pitkästä aikaa sai tehdä muutakin kuin lukea.

Tänään lähden sukulaisten kanssa metsätöihin, pelastan maailmaa yksi puu kerrallaan kun mennään istuttamaan puita perintömetsiin! Lupaan ottaa kuvia ja kertoa pianpian terveisiä ja tarinoita mun elämästä taas, mutta nyt pieni kuvakollaasi tähän loppuun, kun kuvia on paljon nopeampi postata kuin tekstiä. :P


No more reading!!!!! :D


Ylös, ulos ja lenkille!! 



Dia ei innostunut vesiesteistä...



Toisaalta, kuka tuon mielenliikkeistä ymmärtää..??


Röllistä päätellen vois vaikka sanoa et oli aika kostea reissu! :P

Ja niinkuin jokaisessa kunnollisessa fitness- blogissa, tässäkin on pakko olla ennen ja jälkeen- kuvat: 


Ennen reissua ja....

Jälkeen reissun! :D 

Hahhaa, mun kondiskuvien ennen ja jälkeen- versiot tulossa ensi viikolla, siihen asti: vanha kunnon annoskuva!! ;)


1 kommentti:

  1. Suviii, mää sain ekan blogihaasteen ja olin siitä erittäin iloinen. Sain vastattua siihen vihdoin ja nakkasin pallon sulle. Siellä olis 11 kysymystä. Käyhän kurkkaamassa.

    http://viranomaisenvalvoma.blogspot.fi/2015/05/11-haaste-taalta-pesee.html

    VastaaPoista

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!