Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

13.4.2016

Dieettikuulumisia: viikot 5 ja 6

Heippa hei ja huhhei miten tää aika taas kuluukaan vauhdilla!


Pahoittelen radiohiljaisuutta, tässä on ollut ihan älytön hässäkkä meneillään sekä elämässä, että pään sisällä.

No jokaisella naisella on tiettyyn aikaan kuukaudesta turvotusta, ja niin hyvin kun mun dieetti onkin mennyt ilman ylimääräisiä stressejä ja paineen ottamista, mun kunnianhimo ja perfektionismi alkoi nostaa päätään kun se paino jähikin yhtäkkiä samassa kohdassa eikä enää laskenutkaan tasaista tahtia. No, tämähän oli tietysti odotettavissa jossain vaiheessa ja keskityinkin pitämään päätä kylmänä tän hormoniturvotuksen ajan, ja tein vain määrätietoista työtä päivä kerrallaan. Tämähän nyt tähän kirjoitettuna kuulostaa tietysti tosi yksinkertaiselta ja helpolta, mutta voin ihan rehellisesti kertoa että siihen sai jonkin verran panostaa että onnistuin.


Stressiä lisäsi 6. viikolla ollut keikkarykäisy, jota jännitin ja stressasin tosissani jo viikko-kaksi etukäteen! :D Harvoin enää tulee noin jännitettyä mitään keikkoja, mutta tässä oli kyseessä Stockmannin Hullut Päivät ja niiden juontaminen! Mulle siis itselle juontajana aika iso keikka, joka kylläkin meni sitten oikein hyvin. :) Tästä jännityksestä ku selvisin, niin sittenpä alkoi paino mennä taas oikeaan suuntaan ja peilikuva hoikistumaan kun kroppa pudotteli ylimääräiset nesteet pois.


Nyt fiilikset on hyvät, ja teinpä sitten ihan vertailukuvankin tämän dieetin vaikutuksista tuohon keskivartalon alueelle. Tässä kuvassa on kolme kuvaa, ja kunkin kvan välillä on ollut n. 10 päivää, vasemmalla uusin kuva toissapäivältä, ja oikealla oleva kuva on n. 20 päivää vanha.


Näilläpä jatketaan viikkoa nro 7, laittelen kylläkin pian taas vähän postauksia tulemaan mun dieettiarjesta; tulossa ainakin postausta mun dieettiruokien kokkailuista,  ja kotitreenistä tuolta toissaviikolta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!