Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

26.1.2015

Amarillo Pirulliset Bileet - kurkistus esiripun taakse!

Takana taas yksi kierros Pirullisessa Tivolissa! Tässä postauksessa raotetaan vähän esirippua tivolin salaisuuksien edessä, ja näytetään pientä esimakua taioista joita meidän tiimi tekee tällä kiertueella. Kaikkia salaisuuksia ei tietenkään paljasteta, jotta teille jää jotain vielä arvailujen varaan - muutenhan se olisi aikamoisen tylsää, eikö? ;)


Videolta löytyy siis meidän suuret, mahtavat ja friikit tähdet, jotka luovat ihan mielettömän shown tämän kevään aikana Amarilloihin ympäri Suomen! Sitten on se meidän tiimi, joka sitten kuupoilee ympäriinsä tehden parhaansa, jotta illasta tulee kokemus perus baari-illan sijaan. Me ollaan päästy esittäytymään pirullisten ruokalistoihin: 

Ta-daa!


Niin että miten se sitten tapahtuu? Se maagisen, pirullisen tivolin luominen? No. Ensin pakataan kaikki tarvittava rekvisiitta autoon. (Rekvisiitta on toki suunniteltu ja valmisteltu ennen kiertuetta.) Sitten lähdetään huristelemaan keikkapaikalle, joten esimerkiksi viime viikonloppuna matkaa kertyi matkamittariin kevyet 1150km.

Lähtö suoritettiin siis aikaisin aamulla. Todella aikaisin. Mä en oo oikein aamu-ihmisiä... 


Ja kun päästiin vihdoin perille, alkoi sitten luomistyö! Kotkan Amarillo muuntautui tivoliksi näin: 










Noin! ;) Ja sitten olikin vuorossa hahmot, jotka siellä sitten heilui. Minun hahmo on sellainen vähän räjähtänyt nukke, joten saan heittäytyä vähän villiksi noiden naamajuttujenkin kanssa! :)



Tältä tämä nassu näyttäis näin kiertueen alussa, saapa nähdä miten tuon nukke-paran habitus kärsii ja rähjääntyy kiertueen edetessä... :D Kuten näkyy, rakkaat tiimiläiseni osaavat kiusata viattomia nukkeja, työnnetään sormea korvaan ja säikytellään hengiltä! :O 
 No mutta, illan aikana mä myyn siis promotuotteita, eli Minttu-uutuutta ja olutta, sekä jaan popparia ja hattaroita niinkuin kunnon tivolissa konsanaan! ;) 


Jotta tästä nyt varmasti kehkeytyisi kunnon mainosblogautus (apua, sori!!) niin toivotan kaikki tämän lukevat lämpimästi tervetulleiksi kaikkien aikojen kuumimpaan Pirulliseen Tivoliin! :D Meillä on siellä ainakin tosi hauskaa, joten tuu mukaan! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!