Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

21.1.2015

Kiertuetta ja tavallisen elämän metsästystä

Hui hai, ja täällä ollaan taas! Mulla onkin paljon kerrottavaa, mutta aikaa niiden kaikkien juttujen kertomiseen ei meinaa ollenkaan olla! No mistäs aloitetaan?

Peilikuva alkaa näyttää jo aika kivalta! :) (Ainakin jos tarpeeksi kaukaa katsoo! ;) )


Aloitetaan treeneistä! On ollut niin kivaa olla salilla taas! J on potkinut mua eteenpäin ihan urakalla, ja aina kun J ei ole ollut potkimassa, niin musta kuoriutuu joku ihan älytön salihirmu, joka luulee olevansa toooosi rankka mimmi ja painaa menemään ihan urakalla! Mulla on ollut mielettömän hyvä draivi päällä, ja sitä saa lisää kun katsoo peiliin ja huomaa sen edistyksen mitä nyt on yhtäkkiä tuntunut tulevan tosi paljon! Ihan mahtava fiilis käydä salilla taas. :)


Pieni flunssanpoikanen on yrittänyt tulla tosin mun ja mahtavuuden väliin, joten se on nyt onnistunut vähän hillitsemään fiiliksiä niin treenien kuin koulunkin osalta. Argh, miten ärsyttävää! Nokka vuotaa ja aivastuttaa, ääni painautuu maan alle piiloon ja väsyttää eikä mikään huvita, muu kuin tee ja vilttiin kääriytyminen. Joten: Hirviä määrä vitamiineja nassuun, teetä hymykupista ja leipäsiä ihan vaan siksi että ne on hyviä ja pitkästä aikaa niitä sattuu olemaan kaapissa, kauhiana hedelmiä että energiatasot pysyis edes jollain tasolla kun ruoka ei maistu. Niin, ja viltti korviin niinkuin kuuluukin. Yhden illan verran sain sairastaa, kunnes velvollisuudet kutsui jälleen.

Keikalle jälleen, tässä alkaa olla jo valmiina tämän kevään lookki, villejä viivoja ja hurjia vetoja.  Niinkuin Pirullisessa Tivolissa kuuluukin! ;)

Valmista keikalle! ;) 
Tiimi valmistautuu myös!
No tästä sitten päästäänkin niihin työjuttuihin, jotka sotkeekin aika tehokkaasti nyt ihan koko pakkaa - niin koulun, treenin, unen, ruokailun ja rytmien ja rutiinienkin kanssa! Viime viikonloppuna alkoi kiertue, jossa olen mukana kahta viikonloppua vaille kaikilla keikoilla. Meidän tiimi kiertää lähes koko Suomen Amarillot läpi tämän kevään, tarkemmin sanottuna vajaan kolmen kuukauden, aikana Amarillon Pirulliset Bileet- kiertueella. Se on ihan mielettömän siisti rundi, mutta todella raskas - siitä sain esimakua viime viikonloppuna! :D Laskettiin pikaisesti että ajomatkoineen, roudauksineen ja keikkoineen työtunteja tuli rapiat 38h, yöunilla ehdittiin olla maksimissaan 8h ja kilometrejä kertyi n. 1300km! Huhhuh!


Joko riittää, meitä väsyttää!! Kotia kohti.

Mä en tiedä miten hyvä idea on päästää tää teletappi rattiin, mutta yhtenä kappaleena ollaan silti kaikki joten kaippa tässä hyvin kävi! Se ajaa ken jaksaa, ja tiimi pelaa yhteen! Näillä reissuilla on niiden rankkuudesta huolimatta aina tosi kivaa! :)

Keikkareissun jälkeen on aika nuutunut olo - vasta näin keskiviikkona voin sanoa, että alan palautumaan reissusta univajeiden sunmuiden jälkeen. Autossa istumisen jälkeen kroppa on ihan jumissa, treenit ei meinaa kulkea, syömisistä puhumattakaan! Stressaan aika paljon sitä, miten koulun ja treenien käy tämän kevään osalta, kun reissua tulee kuitenkin aika paljon. Mutta toisaalta, sehän on vain kolme kuukautta mun elämästä, ei kai mikään siihen kaadu... Eihän?! :)

Joten paluu arkeen on saavutettu taas tavallaan, kouluun käy tämän tytön tie, ja salillakin taidan käydä tänään myös - kyllä se siitä alkaa taas suttaantua, kunnes taas perjantaina lähdetään rundille! ;) 

Mulla onkin sulle, arvoisa lukija, nyt tehtävä! Jos satut bongaamaan mut tai meidän tiimin kiertueella, kerro siitä tänne blogin kommentteihin! Olisi hauska tietää missä kaikkialla joku lukee mun hölmöjä juttuja (kun en oo tainnu vieläkään päästä kunnolla niihin mun elämää suurempiin pohdintoihin, miksi oikeastaan tän blogin perustin...) ja missä kaikkialla meidät onnistutaan bongaamaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!