Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

20.9.2015

Syyssunnuntaifiilistelyjä

Sunnuntai on yksi mun lempparipäivistä viikossa. Silloin meillä on koko perhe koossa, ja meillä on aikaa tehdä yhdessä jotain kivaa kaikessa rauhassa ja hyvällä mielellä. Tällä viikolla on täälläpäin satanut vettä ihan kunnolla, ja tänään pilviverho vihdoin rakoili niin, että päästiin lähtemään koirien kanssa lenkille nauttimaan aurinkoisesta, syksyisestä sunnuntaista!



Otettiin suunnaksi Oulun kivoin ja isoin puistoalue Ainolan puisto, josta löytyy koirapuistoa, ihmislasten puistoa, puroja, suihkulähteitä ja viheralueita. Meiltä pääsee sinne aika nopeasti kävellen, joten sinne tulee kyllä aika helposti lähdettyä viettämään aikaa.



Koirapuistossa maksettiin vallan sopiva hinta tästä turhamaisuudesta, kun alettiin leikkimään valokuvamallia - astuin nimittäin pieneen miinaan, joka oli jollain jäänyt sitten keräämättä. Kieltämättä, aivan oikein mulle. :D 


Nyt nostan tassut kotisohvalle ja vietän täysin epäfitnessmäisen sunnuntai-illan J:n kainalossa. Joskus näinkin, eikä siinä mitään vikaa ole. Huomenna jaksetaan taas aloittaa viikko hyvällä buugilla ja saadaan sitten hyviä treenejäkin, kun välillä muistaa levätä! ;) Fitness kun on muutakin kuin vain treenejä ja syömistä - se on kokonaisvaltaista hyvää oloa! 


Ensi viikkoon taas! 
-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!