Tavallista (fitness) elämää?

Tavallista (fitness) elämää?

28.9.2015

Terveisiä lapista!

Joskus on ihana piiloutua kaupungin hälystä ja hälinästä, katsoa illalla taivaan tähtiä ja hengittää. 
Me lähdettiin viikonloppuna maalle, Rovaniemen kupeeseen ihan rehelliselle böndelle. 


Siellä oli maaseudun rauhaa parhaimmillaan, kun pihapiirissä juoksi neljä koiraa, kolme vuohta, kanat kotkotti ja kukko kiekui piharakennuksessa. Sisällä talossa piileskeli kolme villikissan poikasta, jotka oli vielä kesytettävänä tuleviksi hiirenmetsästäjiksi. Ja taivaalla tätä kaikkea vartioi suuri ja kirkas täysikuu ja lapin luonto.


Juuri tätä joskus tarvitsee; täydellistä maisemanvaihdosta, eläinten onnea ja intoa, patikointia luonnossa ja aikaa ja tilaa hengähtää hetkinen, ehkä jopa aikaa ajatella asioita ja elämäänsä takkatulen lämmössä. 


Lauantai-illan tupaantuliaiset jossa ystävät kokoontuivat yhteen, toi lämmintä ja hyvää mieltä yhdelle jos toisellekin. Illan päätteeksi grillikodassa nuotion valaistessa kasvot puhuttiin ne maailmaa parantavatkin jutut ja todettiin että elämä on ihan jees. 


Nyt on voimaa niin henkisesti kuin fyysisestikin aloittaa taas uusi viikko, uudet treenit ja uudet ateriat. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tiedossa, lisää seikkailuja viikonlopulle ja kovaa treeniä! Maltan tuskin odottaa! 


Hyvää maanantaita ja energistä viikon alkua
-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ota kantaa! Anna palautetta!
Anna palaa!